Ροή

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

    Στις 19/06/2017 πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της μαρίνας της Πάτρας η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων της ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ¨ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ¨.Στο κατάμεστο από θεατές θέατρο πήραν μέρος στα χορευτικά και στα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν , πάνω από εκατό μέλη της Στέγης ,καθώς επίσης και ο λαογραφικός σύλλογος <<  ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ >>.Ζωντάνεψαν με τον καλύτερο τρόπο πολλά από τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας.Το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος, και μετά την παράσταση χορευτές και κοινό έγιναν ένα και  χόρεψαν όλοι μαζί.
   Την Στέγη τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της Πάτρας κ.Κώστας Πελετίδης,ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Κώστας Καρπέτας,ο εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Ειρηναίος,ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Πάτρας κ.Γεώργιος Κουτρουμάνης,οι πολιτευτές Αχαίας κ.Ασημίνα Ζανιά και κ. Έλενα Κονιδάρη,η τέως περιφερειακός σύμβουλος κ.Γεωργία Ντάτσικα, ο πρόεδρος Αιτωλοακαρνάνων κ, Γιάννης Πορφύρης,ο συντονιστής των Patrinistas κ.Σπύρος Χρονόπουλος,Η διευθύντρια νοσηλευτικής του ΠΓΝΠ κ Παρασκευή Φιλντισένιου και τέλος εκπρoσωποι του συλλόγου Άνω Σουδενείκων.Την αφήγηση των κειμένων στα δρώμενα την έκανε ο θεατρολόγος κ. Κωνσταντίνος Μαλαμής   .
   Ο Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος Παναγιώτης Φραντζής καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι κ. Βόυλα Κωνασταντάτου και κ. Δώρα Ρωμηού ευχαρίστησαν τα μέλη της Στέγης καθώς και τους θεατές για την συμμετοχή και την στήριξη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια