Ροή

«Χορεύετε Κυρία μου??» . Τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων και της θεατρικής της ομάδας 2018


Στο κατάμεστο Πάνθεον ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών




Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας η Στέγη Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ»,παρουσίασε την τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων και της θεατρικής της ομάδας με θέμα «Χορεύετε Κυρία μου??» .Μια παράσταση που κατά γενική ομολογία θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.Ενα εγχείρημα πρωτοποριακό, που ποτέ δεν έχουν παρουσιάσει ερασιτέχνες ηθοποιοί και χορευτές ενός συλλόγου.
Με 138 χορευτές και ηθοποιούς, μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων,μουσικής και κουστουμιών, όλοι θεατές ταξίδεψαν μέσα στον χρόνο και ζήσανε την εξέλιξη του ελληνικού χορού από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας.
Οι χορευτικές και θεατρικές εναλλαγές, παρότι η παράσταση διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι του κόσμου.Φιλική συμμετοχή στην παράσταση είχαν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι Οβρυάς και Ελληνικού.
Η Στέγη είναι ευγνώμων σ΄αυτούς που στηρίζουν και είναι αρωγοί στην προσπάθειά της γι' αυτό ο πρόεδρος της Παναγιώτης Φραντζής απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία κο Δούβρη Ν. Φώτιο και στον πρόεδρο του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κο Πορφύρη Ν. Ιωάννη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Προκόπιος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ο βουλευτής Αχαΐας κος Παπαθεοδώρου Π. Θεόδωρος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αντιπεριφερειάρχης κος Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πατρών κος Κουτρουμάνης Γεώργιος, οι πολιτευτές Αχαίας κα Κονιδάρη Έλενα και ο κος Λαινιώτης Ιωάννης, η πρόεδρος του συλλόγου <ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ> κα Κολυπέρα Λιολιώ, ο ιδιοκτήτης του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Super B κος Βαρδαλαχάκης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Smart Fm 100,7 εκπροσώπησε η κα Στεργιοπούλου Ελευθερία, και πολλοί εκπρόσωποι διοικητικών συμβουλίων τοπικών κοινοτήτων και πρόεδροι από πολλούς εκπολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας.
Χορηγοί αυτής της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο Delfini, το κατάστημα STOLLAS MUSIC,η κα Λαμπρινάκου Παναγιώτα και κος Ανθούλης Βασίλειος.

Μία τελετή λήξης απλά ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!














































































Δεν υπάρχουν σχόλια