Ροή

BEIJNG CHAOYANG INTERNATIONAL CULTURAL EXCHANGE ASSOCIATION ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ Η ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ < ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>, ΜΕ ΤΗΝ BEIJNG CHAOYANG INTERNATIONAL CULTURAL EXCHANGE ASSOCIATION 

H Στέγη μας ταξίδεψε στην άλλη άκρη του κόσμου για να διαδώσει τον Ελληνικό Πολιτισμό. Έναν πολιτισμό που όπως αποδείχθηκε οι Κινέζοι γνωρίζουν και αγαπούν πολύ. 'Όπου πηγαίναμε μας αγκάλιαζαν όλοι και φώναζαν με ενθουσιασμό < Σιλά- Σιλά>,(έτσι λέγεται η Ελλάδα στη γλώσσα τους που σημαίνει ένας άλλος μεγάλος πολιτισμός). Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Η φιλοξενία και η αγάπη που εισπράξαμε από τους οικοδεσπότες μας συγκινητική!!!!! Μας ξενάγησαν στα ιστορικά μνημεία της χώρας τους όπως Σινικό Τείχος, στο Τέμπλο του Ουρανού, στην Απαγορευμένη πόλη και στα μεγαλύτερα Θέατρα του Πεκίνου το GOLDEN MASK DYNASTY και στο ζογκλερικό θέατρο της CHAOYANG. Συμφωνήσαμε ότι δεν είμαστε πλέον απλοί συνεργάτες. Είμαστε << Φίλοι - Αδέλφια >>. και τους δηλώσαμε ότι τα σπίτια μας είναι ανοικτά οποτεδήποτε το θελήσουν. Μας δήλωσαν ότι ανυπομονούν να έρθουν τον επόμενο μήνα στο Καρναβάλι της Πάτρας, φέρνοντας τον Δράκο της Κίνας, μετά από πρόσκληση του Δήμου, την οποία αποδέχτηκαν όπως μας είπαν επειδή η Στέγη τους είχε φέρει σε επαφή τον περασμένο Αύγουστο που είχαν έρθει στη Πάτρα. Οι προτάσεις στο Πεκίνο από διάφορες χώρες για συμμετοχή της Στέγης σε διάφορα Πολιτιστικά Events πέφτανε βροχή.
Ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!
Γυρίσαμε με τις βαλίτσες μας γεμάτες σχέδια και προσκλήσεις για υπέροχα ταξίδια Θέλω να ευχαριστήσω όλη την αποστολή για το ήθος την συνέπεια και την συνοχή που επέδειξαν.
Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς την Διευθύντρια Πολιτισμού Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Κα Κομπορόζου Νία για την αμέριστη στήριξη και καθοδήγηση της αποστολής μας στο μακρινό Πεκίνο.












































Δεν υπάρχουν σχόλια