Ροή

ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡEIΑΣ


ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡEIΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2019 Η ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ!!!!!!
Συγκεκριμένα η Στέγη μας έχει πρόσκληση να χορέψει στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρεια στις 17 Νοεμβρίου 2019. Στην αποστολή υπάρχει η Δυνατότητα , να υπάρχουν και πολλοί συνοδοί εκτός από χορευτές!!!!!!!
Σας παραθέτω πιο κάτω την συγκεκριμένη αλληλογραφία
ΠΡΟΣ :
ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ»
Υπόψη : προέδρου, κ. Φραντζή Παναγιώτη
(τηλ. : 6974904893) email : agialavra2017@gmail.com
Αθήνα, 11-07-2019, ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 465/07.2019
Αγαπητέ κύριε Φραντζή Παναγιώτη,
Κατόπιν τηλεφωνική μας επικοινωνίας έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των διαδικασιών της συν-διοργάνωσης του 2ου Επιστημονικού, Πολιτισμικού, Αναπτυξιακού και Γαστρονομικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας στην Αίγυπτο, τον προσεχή Νοέμβριο 2019 και σας επισυνάπτουμε γραπτώς την πρόσκληση για συνεργασία.
Η ημερομηνία διεξαγωγής της κεντρικής εκδήλωσης του 2ου Επιστημονικού, Πολιτισμικού και Γαστρονομικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας θα είναι η Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.
Είναι μεγάλη μας τιμή που η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου θα φιλοξενήσει όλη ανιδιοτελή δράση μας, η οποία τελεί ήδη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.
Το 2ο Επιστημονικό, Πολιτισμικό, Αναπτυξιακό και Γαστρονομικό Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας αποτελεί μια ανιδιοτελή δράση μεγάλης πολιτιστικής εμβέλειας, που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή και συνεργασία πολλών φορέων και μεμονωμένων ατόμων.
Η προσπάθεια αυτή θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες, -από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Επιστήμης, του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας, των Γραμμάτων και των Τεχνών-, Έλληνες, Αιγύπτιους αλλά και Ξένους Εισηγητές, οι οποίοι και ενώνουν τις δυνάμεις τους με οδηγό τον Ελληνικό και Αιγυπτιακό πολιτισμό για να παρουσιάσουν βασικά στοιχεία της Ιστορίας και των Παραδόσεων της εκάστοτε Χώρας, με Εισηγήσεις, Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και Γαστρονομία, στην Αίγυπτο!
Παράλληλες δράσεις με Επιστημονικό και Πολιτισμικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών παραμονής και ξενάγησης στην Χώρα του Νείλου και η διττή αυτή δράση θα αποκτήσει πλέον, καθώς θα αποκρυσταλλώνεται, και Εκπαιδευτικό, Τουριστικό, Πολιτιστικό, Αναπτυξιακό, Γαστρονομικό σκοπό.
Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την προσφορά και το έργο σας και στηριζόμενοι στην ευαισθησία σας, σε θέματα πολιτισμού θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας ή άμεση και θετική υποστήριξη στην υλοποίηση της ανιδιοτελής δράσης μας συμμετέχοντας με το χορευτικό σας συγκρότημα.
θα ήταν επίσης ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλη την δράσης μας, να συμπεριληφθείτε στους συν-διοργανωτές - υποστηρικτές του 2ου Φόρουμ!
Για την έναρξη από πλευρά μας των διαδικασιών της συν-διοργάνωσης του 2ου Φόρουμ, αναμένουμε την θετική σας ανταπόκρισ

Δεν υπάρχουν σχόλια