Ροή

Η Στέγη μας

Μια νέα κοιτίδα πολιτισμού δημιουργήθηκε στην περιοχή μας.!!!

Η «ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
 ΄΄ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΄΄» 
Έτος ίδρυσης 2017!!
 Δεν έχει παρά μόνο λίγους μήνες ζωής αλλά έχει να μας παρουσιάσει πλούσιο έργο. Σκοπός της στέγης είναι να συμβάλλει στην πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την Ελληνική Παράδοση και θέλουν να μη χαθούν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.
 Δραστηριότητες: Ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του έχει καταφέρει να επιτύχει πολλούς από τους στόχους που τέθηκαν κατά τη δημιουργία του. Έτσι, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα: 
Τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών,λαϊκών και latin χορών - θεατρική ομάδα - τμήμα πεζοπορίας   και προσεχώς ετοιμάζονται τμήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας και τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων. 
 Τέλος, ο σύλλογος διοργανώνει και έχει συμμετέχει σε πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, εντός και εκτός Αχαΐας: • Διοργάνωση εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών εκδρομών και συμμετοχή σε χορευτικές παραστάσεις : - Εκδρομή στον Χελμό - Συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κίνα. - Συμμετοχή στην Λιτανεία του Μεσολογγίου για την επέτειο της Εξόδου. -Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς του Δήμου Πατρέων στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων με πολυπληθή ομάδα του χορευτικού τμήματος, κάνοντας την διαφορά έναντι των 'άλλων συμμετοχών με την παρουσίαση του δρώμενου. Το έθιμο της Πιρπιρούνας. -
 Συμμετοχή στην 37η κατάβαση του Βουραϊκού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΕΟΣ Καλαβρύτων. - Συμμετοχή στο LETS DO IT GREECE και καθαρίσαμε τις ακτές της πόλης μας. Ήδη έχουν προγραμματιστεί συμμετοχές μας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. •Διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων και χορών: -Χοροεσπερίδα στο κέντρο Κοράλλι - Εκδήλωση και αφιέρωμα στη γιορτή της Γυναίκας - Γλέντι την Τσικνοπέμπτη - Αποκριάτικος χορός στο κέντρο Βελούχι Θέλουμε να προσφέρουμε και σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια